Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zaczęty chleb

dodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej więcej

Blotny posmak ryby

dodany przez: Marzena cytryna lub sol więcej więcej

Pomidory z dala od jarzyn

dodany przez: anlolek Ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami. więcej więcej

Sposób na twarde bakalie

dodany przez: Marzena pomoże parująca woda więcej więcej

Jajka

dodany przez: Marzena wbijaj do kubeczka więcej więcej

Sztućce ze stali nierdzewnej

dodany przez: Ania K. Sztućce ze stali nierdzewnej należy...... więcej więcej

Mąka i grudki

dodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher