Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sernik

dodany przez: trini6 sernika nie wyjmujemy z piekarnika od razu po upieczeniu, bo za mocno opadnie, zostawiamy go w wyłączonym piecyku przynajmniej 15 minut więcej więcej

zapach

dodany przez: SylwiaLilianna na dłoniach więcej więcej

Wątróbka

dodany przez: Ania K. Obranie wątróbki.. więcej więcej

By parówki nie pękały

dodany przez: aleksa6 Należy je zalać gorącą wodą i dodać trochę masła. więcej więcej

Chrupiący spód pizzy

dodany przez: Marzena podpiekać w piekarniku więcej więcej

Wałkowanie miękkiego ciasta

dodany przez: Marzena potrzebny pergamin więcej więcej

Mąka

dodany przez: Marzena przesiewaj przez sito więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher