Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tłuszcz

dodany przez: SylwiaLilianna by nie pryskał więcej więcej

gotujące się mięso

dodany przez: karoolla1987 Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu i nic nie straci na smaku, jeśli po odszumowaniu wleje się do garnka łyżeczkę wódki więcej więcej

pieczarki

dodany przez: aleksa6 Aby pieczarki ładnie wygłądały,nie trzeba ich obierać,wystarczy dokładnie umyć. więcej więcej

Dekoracje sałatek 1

dodany przez: aleksa6 sałatki z żółtego sera więcej więcej

klarownt rosół

dodany przez: cohenna aby rosół był klarowny więcej więcej

Miód

dodany przez: trini6 Miód, którego resztki zostały w soiku mozna rozpuścić z octem jabłkowym. W ten sposób otrzymamy mieszankę marynaty sałatkowej. więcej więcej

Sposób na aromatyczną pieczeń

dodany przez: patryshia Jeżeli mięso ułożymy w rondlu na rozdrobnionych kościach, to w trakcie pieczenia nie przypali się, a wytworzony sos nabierze szczególnego aromatu i smaku. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher