|
||||
Kaczka z miodemdodany przez: aleksa6 Kaczka wyjątkowo zyska na smaku, jeśli podczas pieczenia posmarujesz ją kilka razy miodem. więcej![]() Czy szparagi są świeże?dodany przez: patryshia kupując szparagi zwracać uwagę na ich końce - powinny być jasne i soczyste, o gładkiej skórce, wtedy są na pewno świeże więcej![]() Tajemnica foli aluminiowejdodany przez: trini6 nie jest obojętne, jak się jej uzywa. Jeśli chcesz, by to, co w niej zawijasz, było długo gorące, błyszcząca strona foli musi być na zewnątrz. Jeśli chcesz w niej cos szybko upiec, to odwrotnie: na zwenątrz musi być strona matowa więcej![]() Savoir - vivre: barbecuedodany przez: patryshia Podczas spotkań typu barbecue, czyli przy grillu na świeżym powietrzu,świadomie odchodzi się od konwenansów. Najważniejsze, żeby goście czuli się swobodnie i dobrze się bawili. O to powinien zadbać gospodarz. Na przyjęciach typu barbecue w roli gospodarza występuje właśnie pan domu. Przyprawia, smaży potrawy i przekłada je na półmisek albo na... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|