Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Makaron

dodany przez: kotto Aby makaron nie sklejał się dodaj do gotującej się wody łyżkę oleju. więcej więcej

klejacy makaron

dodany przez: karoolla1987 klejacy makaron więcej więcej

wartości odżywcze ryby

dodany przez: cohenna są najkorzystniejsze więcej więcej

By kurczak był złocisty

dodany przez: aleksa6 Pieczonym udkom kurczaka nadamy apetyczny kolor, jeśli przed wstawieniem do pieca posmarujmy je mieszaniną oleju i soku z cytryny. Gdy mięso zacznie się rumienić, warto je skropić z obu stron słoną wodą lub jasnym piwem. więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: anlolek Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher