Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sekrety dobrej gospodyni

dodany przez: Afrodytka85 TAJEMNICE UDANEGO CIASTA (drożdżowe i kruche) więcej więcej

Rosół wołowy

dodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej więcej

sznycle

dodany przez: aleksa6 Aby mięsne sznycle pozostały miękkie i soczyste,należy je uprzednio rozbić i usmażyć na bardzo gorącym tłuszczu. więcej więcej

Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich

dodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: Marzena ważny czas zrobienia ciasta więcej więcej

kruche i delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było kruche i delikatne więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe półwytrawne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher