Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Solenie mięsa ,ryb i grzybów

dodany przez: Marzena pora solenia więcej więcej

Zupa bez kożucha

dodany przez: Marzena potrzebne masło więcej więcej

Seler

dodany przez: trini6 Kiedy seler zaczyna butwieć trzeba włożyć z kilkoma plasterkami surowego ziemniaka do zimnej wody. więcej więcej

Wędlina

dodany przez: paula26013 jeśli jest zbyt wyschnięta pokroić w cienkie plasterki, zalać mlekiem, a po 10 min oczyścić i podać na stół więcej więcej

Baranina

dodany przez: ewa1257 Pieczenie baraniny. więcej więcej

Sól w solniczce

dodany przez: paula26013 nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy, jeśli na dno włożymy kilka ziarenek ryżu w (który wchłania wodę) lub wsypiemy odrobinę mąki ziemniaczanej więcej więcej

Oregano

dodany przez: gosik1212 Lebiodka pospolita (Origanum vulgare) zwana powszechnie oregano to bylina z rodziny wargowych, występująca w Europie i Azji Zachodniej, w Polsce dość często w okolicach ciepłych, nasłonecznionych. Jest rośliną z rodziny mięt, spokrewnioną także z majerankiem. Dwie główne odmiany, którymi się dziś handluje to oregano z regionu Morza... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher