Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kurczak do pieczenia

dodany przez: aleksa6 skropiony sokiem cytrynowym będzie bardziej soczysty więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: aleksa6 z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej więcej

panierowane potrawy

dodany przez: domciak panierowane więcej więcej

kipiące mleko

dodany przez: domciak mleko więcej więcej

Cynamon

dodany przez: trini6 Cynamon jest świetny do mięs zwłaszcza przyrządzanych na pikantnie - nadaje im korzennego aromatu. Nie warto więc dodawać go tylko do słodkich wypieków. więcej więcej

Masło bez papieru

dodany przez: aleksa6 Aby łatwiej wydobyć kostkę masła z papierowego opakowania, wystarczy je polać przedtem zimną wodą. Dzięki temu do masła nie przykleją się resztki papieru. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher