Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba

dodany przez: ewa1257 Rozmrażanie ryby więcej więcej

przykry zapach z cebuli

dodany przez: aleksa6 Aby usunąć z rąk przykry zapach z cebuli,należy przed myciem przetrzeć je solą. więcej więcej

smaczne pierogi

dodany przez: cohenna jakie powinno być caisto?? więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby smaży się tylko na świeżym, silnie rozgrzanym tłuszczu (smalec, olej sojowy lub słonecznikowy, oliwa). Przepalony tłuszcz należy bezwzględnie wylać, nigdy nie wykorzystywać go powtórnie! więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby można piec w "foliowym piekarniku" czyli rękawie (w całości) lub w folii aluminiowej (kawałki). Ryba pieczona w ten sposób jest delikatniejsza i bardziej soczysta niż pieczona tradycyjnie w brytfance. Jest także bardziej dietetyczna i zdrowsza. więcej więcej

Miód - po wyjęciu z lodówki

dodany przez: patryshia Miód - po wyjęciu z lodówki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher