Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sztućce ze stali

dodany przez: paula26013 nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe więcej więcej

Pieczenie po ostrej papryce, lub chrzanie

dodany przez: paula26013 szybkie usunięcie powąchać chleb. więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: Ania K. Różne sposoby... więcej więcej

Zeliwne patelnie

dodany przez: Marzena nie myć więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: patryshia Ta najpopularnioejsze w naszej kuchni warzywo zawiera witaminę C, ślady witamin A i B, nieco białka i tłuszczu. Dzięki obfitości węglowodanów dostarcza organizmowi dużo energii. Ale, co powinniśmy wiedzieć o przyrządzaniu ziemniaków? Ziemniaki do gotowania należy zalewać wrzątkiem. Będą one nie tylko smaczniejsze, ale też zachowają więcej... więcej więcej

Apetyczna panierka do ryb

dodany przez: Marzena użyj mąki kukurydzianej i ziemniaczanej. więcej więcej

baba wilkanocna

dodany przez: cohenna aby piekła się równomiernie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher