Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przygotowywanie risotto

dodany przez: aleksa6 Aby przygotować risotto należy wyprażyć ryż na maśle (stale mieszając) do uzyskania przeźroczystości ziarna. Następnie należy dodać gorący bulion w ilości odrobinę większej niż ryż może wchłonąć. więcej więcej

smażenie potraw z drobiu

dodany przez: aleksa6 Do smażenia potraw z drobiu używa się margaryny lub smalcu. więcej więcej

skórka

dodany przez: SylwiaLilianna jak zdjąć więcej więcej

delikatne mięso

dodany przez: cohenna mięso smażone będzie dellikatniejsze więcej więcej

pyszna grochowa

dodany przez: cohenna aby groch był jędrny więcej więcej

puree

dodany przez: SylwiaLilianna smak więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ciasto nie opadło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher