|
||||
Pulchne naleśnikidodany przez: anka1984 Jeśli dodasz do ciasta, zamiast zwykłej, wodę gazowaną, naleśniki będą pulchniejsze. więcej![]() Ząbki czosnkudodany przez: aleksa6 Ząbki czosnku uda się łatwo rozgnieść, jeżeli je przedtem posolimy. Podobnie postępujemy tłukąc w moździerzu pieprz, kminek lub inną przyprawę. więcej![]() Zakwas na żurek zimądodany przez: anka1984 Zakwas na żurek warto przygotować 4-5 dni wcześniej, bo zimą kwaszenie trwa dłużej niż latem więcej![]() Gotowanie kukurydzydodany przez: anlolek Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|