Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Porady - potrawy półmięsne

dodany przez: patryshia - Warzywa nadziewa się mielonym mięsem surowym lub gotowanym. Niejednokrotnie mięso na nadzienie miesza się z kaszą manną, krakowską lub ryżem. Zawsze stosuje się dodatek jaj, które wiążą składniki. Często obok jaj dodaje się bułki tartej. - Zarówno smak, jak i wartość odżywczą nadzienia /farsz do warzyw/ podnosi dodanie posiekanej zieleniny... więcej więcej

krucha panierka

dodany przez: cohenna aby panierka była krócha więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej

Olej do masła

dodany przez: aleksa6 Jeśli nie chcesz, żeby masło na patelni przyrumieniło się za mocno, dodaj do niego trochę oleju. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ładnie wyrósł więcej więcej

Koperek

dodany przez: domciak przechowywanie koperku. więcej więcej

brzydki zapach w lodówce

dodany przez: cohenna aby go usunąć więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher