Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Porady - potrawy półmięsne

dodany przez: patryshia - Warzywa nadziewa się mielonym mięsem surowym lub gotowanym. Niejednokrotnie mięso na nadzienie miesza się z kaszą manną, krakowską lub ryżem. Zawsze stosuje się dodatek jaj, które wiążą składniki. Często obok jaj dodaje się bułki tartej. - Zarówno smak, jak i wartość odżywczą nadzienia /farsz do warzyw/ podnosi dodanie posiekanej zieleniny... więcej więcej

Wykończenie potrawy

dodany przez: SylwiaLilianna Do wykończenia potrawy więcej więcej

Ser

dodany przez: SylwiaLilianna Sery więcej więcej

Plama z herbaty na białym obrusie

dodany przez: anlolek Plamę z herbaty na białym obrusie należy pokropić sokiem z cytryny i natychmiast spłukać zimną, czystą wodą! więcej więcej

Ubijanie śmietany

dodany przez: Marzena kremówkę da się szybciej ubić. więcej więcej

Swieze pieczywo

dodany przez: Marzena pomoze zamrażarka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher