Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Odgrzewany sos

dodany przez: Marzena lepiej nie robić zbyt dużo więcej więcej

Karmel

dodany przez: Marzena sposób przygotowania więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Soczysty pasztet

dodany przez: Marzena slonina lub boczek więcej więcej

Jabłka

dodany przez: trini6 Jabłka jak sa pomarszczone moczymy w gorącej wodzie - znów bedą gładkie więcej więcej

Wstrętny kożuch na mleku

dodany przez: SylwiaLilianna Nie lubisz kożucha na mleku? więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher