Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Słonina

dodany przez: ewa1257 Krojenie słoniny. więcej więcej

Zamiast śmietany

dodany przez: Ania K. Zamiast śmietany do szpinaku możemy... więcej więcej

Smaczniejsze śledzie

dodany przez: gocha73 Śledzie będą smaczniejsze, jeśli na pół godz. namoczymy je w mleku. więcej więcej

Jaja

dodany przez: patryshia RADY ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POTRAW Z JAJ - umyte jajko rozbija się zawsze nad spodeczkiem i dopiero potem, po upewnieniu się, że jest świeże, dodaje się je do potrawy. - aby sprawdzić, czy jajo jest świeże, należy zanurzyć je w wodzie. Jeżeli leży na dnie naczynia - jest świeże, gdy unosi się jednym końcem do góry, ale jest jeszcze... więcej więcej

zabarwione

dodany przez: SylwiaLilianna dłonie więcej więcej

mąka

dodany przez: aleksa6 Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita i nie wytworzyła grudek,należy dodać do niej odrobinę soli. więcej więcej

Rozbieranie kapusty

dodany przez: Marzena użyj kuchenki mikrofalowej więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher