Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Placek bez zakalca

dodany przez: cohenna Placek z owocami będzie bez zakalca i kruchy, jeśli więcej więcej

problem z tłustym rosołem

dodany przez: cohenna jak szybko usunąć nadmiar tłuszczu więcej więcej

Szafran

dodany przez: aleksa6 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Krysztalowe kostki lodu

dodany przez: Marzena przegotowana woda więcej więcej

Sprawdz świeżość

dodany przez: SylwiaLilianna Nieświeże jajo więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: Ania K. Rybę łatwiej oczyścić z łuski...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher