Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Użycie kostek bulionowych

dodany przez: Marzena aby nie tracily smaku i aromatu więcej więcej

Polewa

dodany przez: Marzena goraca marmolada więcej więcej

Porady - produkty spożywcze

dodany przez: patryshia - Mąka gruboziarnista lepiej nadaje się do przerobu, bo ma dużą zdolność wiązania wody. - Czas przechowywania mąki i kasz bez obniżenia ich jakości wynosi przeciętnie około roku. - Sita używane do przesiewania mąki należy płukać zimną wodą, bo nie zaklejają się wtedy oczka sita. - Mąka zmieszana z wodą nie będzie tworzyła grudek, jeśli dodamy... więcej więcej

Kotlety nadziewane

dodany przez: cohenna Jak sklejać więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: cohenna Jak je uratować więcej więcej

Sztywna ubita smietana

dodany przez: Marzena cukier puder i sok z cytryny więcej więcej

ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna jak sprawdzić czy sie już upiekło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher