Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

krojenie biszkoptu

dodany przez: cohenna zamiast nożem można to zrobić więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Gorycz w zupie rybnej (uszkodzenie woreczka żółciowego podczas patroszenia ryby) likwidujemy dodając do niej kawałek węgla drzewnego i gotując jeszcze 15 min. Przesolenie zupy zmniejszamy dodając przekrojony ziemniak. więcej więcej

Wina i sery

dodany przez: patryshia Jak dopasowac odpowiedni ser do wina? Kierujac sie smakiem! Jak fachowo skomponowac tace serowa? Mozna podac sery na tacy drewnianej, ceramicznej lub w plaskim plecionym koszyku. Podajemy kilka gatunkow sera, miekkich i poltwardych, o roznej ostrosci. Do tego dwa noze: jeden do ostrych serow drugi do lagodnych. (Wiecej par nozy, jezeli... więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej

Smak kawy

dodany przez: Marzena pomaga kakao więcej więcej

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej

obieranie roślin przyprawowych

dodany przez: karoolla1987 jeśli rośliny przyprawowe wymagają obieranie, robimy to bezpośrednio przed użyciem więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher