Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na nieapetyczny lukier

dodany przez: Marzena wygląd matowego lukru można poprawić. więcej więcej

Wałkowanie ciasta

dodany przez: Marzena ciasto lubi się przylepiać do wałka. więcej więcej

dżemy i powidła

dodany przez: aleksa6 Aby dżemy i powidła nie fermentowały,na dno słoików należy włożyć odrobinę świeżego imbiru pokrojonego na wiórki. więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: julias Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej

Masło jak krem

dodany przez: Ania K. Łatwiej utrzesz masło - np. przygotowując ciasto ....... więcej więcej

Wyjatkowy smak sosu

dodany przez: Marzena potrzebny koniak więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi jeśli więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher