|
||||
Resztki mięsa w maszyncedodany przez: patryshia można je łatwo usunąć, jeśli po zmieleniu mięsa przepuści się jeszcze przez maszynkę kawałek chleba suchego więcej![]() Mięso z grilladodany przez: trini6 przed grillowanie smarujemy je olejem, najlepiej za pomocą pędzelka. Dzięki temu nie przylgnie do grilla i będzie soczyste więcej![]() ciasto francuskiedodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej![]() Wieprzowinadodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej![]() Jak łatwo pokroić słoninędodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej![]() Cukier do seradodany przez: aleksa6 Kostka cukru włożona pod klosz do serów wchłania wilgoć, a przez to zapobiega tworzeniu się pleśni. Tak samo działa sól gruboziarnista. Wsyp trochę soli do miseczki i wstaw do pojemnika. więcej![]() kotlety, steki i sznycledodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|