Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Resztki mięsa w maszynce

dodany przez: patryshia można je łatwo usunąć, jeśli po zmieleniu mięsa przepuści się jeszcze przez maszynkę kawałek chleba suchego więcej więcej

Mięso z grilla

dodany przez: trini6 przed grillowanie smarujemy je olejem, najlepiej za pomocą pędzelka. Dzięki temu nie przylgnie do grilla i będzie soczyste więcej więcej

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

Jak łatwo pokroić słoninę

dodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej więcej

Cukier do sera

dodany przez: aleksa6 Kostka cukru włożona pod klosz do serów wchłania wilgoć, a przez to zapobiega tworzeniu się pleśni. Tak samo działa sól gruboziarnista. Wsyp trochę soli do miseczki i wstaw do pojemnika. więcej więcej

kotlety, steki i sznycle

dodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher