Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

problem z tłustym rosołem

dodany przez: cohenna jak szybko usunąć nadmiar tłuszczu więcej więcej

Szafran

dodany przez: aleksa6 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Słonina

dodany przez: ewa1257 Krojenie słoniny. więcej więcej

zabarwione

dodany przez: SylwiaLilianna dłonie więcej więcej

mąka

dodany przez: aleksa6 Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita i nie wytworzyła grudek,należy dodać do niej odrobinę soli. więcej więcej

Rozbieranie kapusty

dodany przez: Marzena użyj kuchenki mikrofalowej więcej więcej

Zamiast śmietany

dodany przez: Ania K. Zamiast śmietany do szpinaku możemy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher