|
||||
Gotowanie suszonych śliwek i grzybówdodany przez: anlolek Suszone śliwki i grzyby gotujemy wrzucając je do małej ilości zimnej wody. W trakcie gotowanie dolewamy po troszku zimnej wody. Skraca to czas gotowania. więcej![]() Świeże masłododany przez: aleksa6 Masło może być długo świeże, także wtedy, gdy nie jest przechowywane w lodówce. Zagotuj wodę z solą, wystudź i zalej nią masło tak, aby było całkowicie przykryte. więcej![]() Czekolada uszlachetniadodany przez: patryshia podczas parzenia kawy w ekspresie z filtrem, należy do niej dodać trochę kakao, a nabierze pełniejszego, bardziej szlachetnego smaku więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|