Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba gotowana

dodany przez: trini6 ryba będzie wyjątkowo delikatna w smaku, jeżeli do gotowania dodamy mały kawałek świeżego imbiru, przygotowana w ten sposób będzie też bardziej lekkostrawna więcej więcej

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

Miękkie pomidory

dodany przez: aleksa6 Zbyt miękkie pomidory znów będą jędrne, jeśli je włożysz na kwadrans do lodowatej wody. Aby łatwiej dały się kroić, maczaj nóż przed każdym cięciem w zimnej wodzie. więcej więcej

Dodatki

dodany przez: SylwiaLilianna Kostki rosołowe więcej więcej

Kotlety mielone inaczej

dodany przez: SylwiaLilianna Kotlety będą smaczniejsze więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher