Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich

dodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej więcej

Jakosc miodu

dodany przez: Marzena sprawdzanie więcej więcej

Pyszne kluseczki

dodany przez: Marzena dodaje smietane więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Ania K. Możesz takie ciasto uratować ........ więcej więcej

Nie zamrażać już rozmrożonego

dodany przez: patryshia nie wolno ponownie zamrażać produktów już rozmrożonych - grozi to poważnym zatruciem pokarmowym więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher