Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Nadziewanie warzyw

dodany przez: patryshia Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. Jeżeli farszu będzie za dużo, lub gdy go za mocno ubijemy, warzywa popękają w trakcie pieczenia. więcej więcej

bita śmietana

dodany przez: cohenna szybciej się ubije więcej więcej

biszkopt

dodany przez: diduś piaczac placki więcej więcej

Buraki

dodany przez: Ania K. Buraki po ugotaowaniu więcej więcej

Drożdże

dodany przez: Marzena zasyp cukrem więcej więcej

Smaczna duszona marchewka

dodany przez: Marzena dodaj soku jabłkowego więcej więcej

Krojenie słoniny

dodany przez: julias Słonina da się bez trudu pokroić w równe kawałki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher