|
||||
Jak podkreślić smak wołowinydodany przez: patryshia Smak delikatnej i kruchej wołowiny doskonale podkreśla podawany na zimno pikantny sos jarzynowy. więcej![]() Wyschnięte rodzynkidodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej![]() Jak uniknąć przylepiania papieru do biszkoptadodany przez: patryshia Biszkopt po upieczeniu należy wyjąć z blachy tak, aby papier był na wierzchu. Papier do pieczenia skropić wodą ze spryskiwacza albo rozłożyć na papierze wilgotną ściereczkę. Chwilę zaczekać, aż papier nasiąknie i wtedy delikatnie zdjąć z ciasta. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|