Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: aleksa6 Podczas smażenia unikniemy zapachu ryby, nacierając ją wcześniej wilgotnymi liśćmi herbaty. więcej więcej

Rosół

dodany przez: SylwiaLilianna Mięso do rosołu więcej więcej

Pomidory z dala od ogórków

dodany przez: patryshia ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami, pomidory wydzielają gaz, który przyśpiesza gnicie innych jarzyn więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: Ania K. BY był bardziej zarumieniony ... więcej więcej

Masło

dodany przez: ewa1257 Rozsmarowywanie więcej więcej

Ciasto na pierogi

dodany przez: Ania K. Ciasto na pierogi będzie pożądanie elastyczne... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher