Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Rodzynki

dodany przez: trini6 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej

Owoce

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec psuciu się owoców, kładziemy w ich pobliżu korek, który pochłania wilgoć i powstrzymuje dzięki temu procesy gnilne. więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej więcej

Smażone ryby

dodany przez: aleksa6 Aby ryba nie przywarła do patelni, lepiej obtoczyć ją w mączce kukurydzianej niż w zwykłej pszennej. więcej więcej

Mięso

dodany przez: aleksa6 Gotując mięso z kością zabezpieczymy je przed wyschnięciem na podeszwę wtykając w kość dwa lub trzy ziarna gruboziarnistej soli. więcej więcej

kiełbaski z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna kiełbaski z grilla więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher