Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej

Przypalone mleko 1

dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć przypalania się mleka, rondel czy garnek, w którym mamy je podgrzewać, przepłukujemy chwilę wcześniej zimną wodą. więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: SylwiaLilianna Gdy przypali się garnek więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej więcej

Smażone ryby

dodany przez: aleksa6 Aby ryba nie przywarła do patelni, lepiej obtoczyć ją w mączce kukurydzianej niż w zwykłej pszennej. więcej więcej

Mięso

dodany przez: aleksa6 Gotując mięso z kością zabezpieczymy je przed wyschnięciem na podeszwę wtykając w kość dwa lub trzy ziarna gruboziarnistej soli. więcej więcej

kiełbaski z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna kiełbaski z grilla więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher