Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Świeże rzodkiewki

dodany przez: SylwiaLilianna By dłużej zachować ich świeżość więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Pierogi

dodany przez: julias Aby pierogi się dobrze sklejały więcej więcej

Lepszy smak ryby

dodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej więcej

pietruszka i koperek

dodany przez: karoolla1987 Zielony koperek najdłużej przechowuje się z korzonkiem, ale młoda zielona pietruszka, gdy jej nie uciąć korzonka, bardzo szybko traci świeżość więcej więcej

smak pomidorów i ogórków

dodany przez: karoolla1987 Pomidory i ogórki najlepiej smakują gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej więcej więcej

stare noże

dodany przez: cohenna aby odświeżyć stare noże więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher