Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

płakanie przy cebuki

dodany przez: cohenna aby nie płakać przy więcej więcej

Smak ryzu

dodany przez: Marzena zarumieniona cebula więcej więcej

Gęsta zupa

dodany przez: anka1984 zrób zasmażkę więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: aleksa6 Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej więcej

soczyste śliwki

dodany przez: cohenna aby suszone śliwki były soczyste więcej więcej

Śledzie

dodany przez: trini6 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher