Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pyszna jarzynka z marchewki

dodany przez: Marzena sok jabłkowy i masło więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Półkruche więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 2

dodany przez: aleksa6 Ciasto półkruche więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 6

dodany przez: aleksa6 Ciasto biszkoptowe więcej więcej

Drożdżowe ciasto z blachy

dodany przez: Marzena aby nie przesiąklo zapachem metalu. więcej więcej

Sarnina

dodany przez: patryshia Sarny akurat nigdy nie robilam, wiec podaje za "Polska kuchnia mysliwska" Hanny Szymanderskiej. Najlepszy z sarny jst comber a potem udziec. Z zeberek i lopatek robi sie pasztety, potrawki i gulasze. Starsze sarny musza dlugo kruszec w skorze, potem mieso marynuje sie w slabym occie lub winie z dodatkiem przypraw. Polecany tymianek,... więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny...

dodany przez: aleksa6 Najlepiej jest namoczyć je wcześniej w ciepłej wodzie i dopiero potem ugotować w niej. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher